Åh mandag (MMM mandag?)

Måske er du et af de der helt sjældne og særlige mennesker der elsker dit job så meget, at du slet ikke kan vente en hel weekend på det bliver mandag igen. Måske er du et af de der ikke-så-sjældne mennekser der ikke HAR noget job og derfor ikke rigtig lader dig røre af, hvorvidt det er mandag eller ej. ELLER måske er du, som jeg tror vi er flest, en lille smule loren ved mandage og meget, meget træt.

Og så har du sikkert snoozet lidt for længe, så du får lidt for travlt når du skal ud af døren. Og du får ikke lige spist morgenmad og lavet de fem tibetanere, som du ellers havde lovet dig selv at du skulle begynde på efter nytår. Måske gør det dig gnaven, måske gør det dig trist eller måske bliver du bare lidt pjevset.

Under alle omstændigheder har du fortjent lidt mmm-hed mandag morgen. Og hvem er bedre til at give dig det, end dig selv?

Lidt højlydt ynk/klagesang/nydelseslyd/sukken (på WC’et, på cyklen eller over el-kedlen) varmer din stemme dejligt op, så den bliver helt cremet og blid. Samtidig får du slappet helt af i ansigtet, så du bliver blød både indeni og udenpå. Og det sænker stresshormonerne i kroppen, så dagen bliver måske bare 10% mindre hektisk end to minutter før. Du skal bare være heeelt afslappet og sige nogenlunde sådan her:

 

Du behøver ikke gøre det om morgenen, det virker hele dagen. Bare sæt dig til rette og lad din stemme og din krop arbejde sammen om at få dig ned i gear 🙂