Om

 

 

 

 

 

 

 

Cand. Mag. i Retorik & Certificeret Iyengar® yogalærer Marie-Louise Thorsen

Yoga & Retorik er drevet af mig, Marie-Louise. Det er realiseringen af mine ambitioner om at sprede gode kommunikationspraksisser og bevægelse, der integrerer krop, sind, intuition og intention.

Gennem hele mit voksne liv har jeg arbejdet med formidling i mange forskellige sammenhænge. Som universitetsuddannet i Retorik og Kommunikationsrådgivning har jeg en veludviklet forståelse for, hvad der motiverer mennesker og hvordan god kommunikation bliver til. En god kommunikationspraksis bliver kun mere relevant jo mere digital vores hverdag bliver. 

Jeg er vild med at skrive kreativt, stort og hurtigt og får mange flere ideer end jeg kan nå at realisere på et menneskeliv – heldigvis. Jeg oversætter gyserfilm, skriver sælgende tekster om piber og akvarieplanter, interviewer tog-fanatikere og gør det hele med det retoriske kompas i hånden – med kurs mod publikum.

På grund af en psykisk overbelastning i min ungdom søgte jeg efter at genskabe forbindelsen mellem krop og sind. Den genfandt jeg i yogaen, som har resulteret i en daglig praksis på 14. år og en certificering som Iyengar® yogalærer. 

De seneste år har jeg involveret mig i bestyrelsesarbejde hvor jeg bidrager med mit kommunikationsstrategiske blik og min analytiske sans i beslutningsprocesserne.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Referencer: 

University College Nordjylland www.Yoga-cph.dk  Københavns Universitet  Revoshop  Projekt:Magasinet  Café Pegasus  Bispebjerg Hospital  Glarmesterlauget i Danmak Sonne Media  The Eclectic Moniker  Høje Taastrup Gymnasium  GAME  RetorikMagasinet  Osramhuset  CPH Debate Club  The Fear Seasons Fødevareforbundet NNF  Dansk Metal  3F  Urban Fitness  Yoga i Valby  Yogacentralen  AFUK Ørkenfortet  F. Weien Svendsen glas  Glasshop.dk  Totalglas.dk   Kommunikationsforum  BRF kredit   Teknologisk Institut  Jyske Bank