Om

  • Tilmeld dig de ugentlige yogaklasser på Yogacentralen her
  • Følg med på facebook her

Jeg underviser også mindre hold og firmayoga – skriv eller ring til mig for at høre nærmere

Yoga & Retorik er drevet af mig, Marie-Louise. Det er realiseringen af mine ambitioner om at sprede gode kommunikationspraksisser og bevægelse, der integrerer krop, sind, intuition og intention.

Gennem hele mit voksne liv har jeg arbejdet med formidling i mange forskellige sammenhænge. Som universitetsuddannet i Retorik og Kommunikationsrådgivning har jeg fået en grundlæggende forståelse for, hvad der motiverer mennesker og hvordan god kommunikation bliver til.

På grund af en psykisk overbelastning i min ungdom søgte jeg efter at genskabe forbindelsen mellem krop og sind. Den genfandt jeg i yogaen, som har resulteret i en daglig praksis på 12. år og en certificering som Iyengar® yogalærer Introductory level II.

Det er mit klare formål at forbinde sindet og kroppen i formidlingen, uanset om den foregår på en scene, i en børnehave eller foran klaveret derhjemme.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Referencer: 

University College Nordjylland ∗ www.Yoga-cph.dk ∗ Københavns Universitet ∗ Revoshop ∗ Projekt:Magasinet ∗ Café Pegasus ∗ Bispebjerg Hospital ∗ Glarmesterlauget i Danmak ∗ Sonne Media ∗ The Eclectic Moniker ∗ Høje Taastrup Gymnasium ∗ GAME ∗ RetorikMagasinet ∗ Osramhuset ∗ CPH Debate Club ∗ The Fear Seasons∗ Fødevareforbundet NNF ∗ Dansk Metal ∗ 3F  ∗ Urban Fitness ∗ Yoga i Valby ∗ Yogacentralen ∗ AFUK Ørkenfortet ∗ F. Weien Svendsen glas ∗ Glasshop.dk ∗ Totalglas.dk  ∗ Kommunikationsforum ∗ BRF kredit  ∗ Teknologisk Institut