Stemmens Dag 2014

D. 12. april går danske stemmetrænere, talepædagoger, stemmelæger og performere sammen i Rundetårn til stemmens dag 2014.

Arrangementet er åbent for alle, og du kan bl.a. få en akustisk analyse af din stemme og blive kikkertundersøgt i struben.

Den retoriske stand, som jeg er en del af, vil vise stemmetrænerens redskabsskur. For der er så mange sjove og brugbare måder at lege med stemmen på; f.eks. kan man med fordel øve artikulation med en vinprop i munden, aktivere bugstøtten ved at stå på et kosteskaft og lære at tale i en behageligt tempo med en elastik i hænderne.

I standen kan du prøve redskaberne og blive instrueret i at bruge dem. Du kan også få et par gode stemmebrugstips med dig hjem -ganske gratis!

Jeg glæder mig til en dag i Rundetårn, hvor det er sejt at være nørdet og hvor jeg kan få lov at vise min faglige verden til mennesker, der ikke arbejder med stemmer til daglig.

 

Plakat www